DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Gelukkig Nieuwjaar allemaal

Hallo allemaal!

Allereerst wil ik jullie allemaal een heel gezond en muzikaal 2024 toewensen. Het jaar is weer omgevlogen en ik heb fijne optredens achter de rug.

De laatste maanden van het jaar 2023 ben ik veel op reis geweest, uiteraard weer regelmatig naar Duitsland en ook een aantal fijne optredens mogen verzorgen in Nederland, altijd fijn voor eigen publiek te spelen. Vanaf 23 December tot en met 7 Januari was ik druk met het Noord Hollands Wintercircus, we hebben ongeveer 35 voorstellingen gespeeld voor een enthousiast publiek. De voorstelling was wederom erg internationaal, met acts uit Mexico, Duitsland, Italie, en natuurlijk uit ons eigen Nederland. Wat een heerlijke voorstelling was het, en wat een feest om dit elk jaar weer te mogen doen. 

Ook heb ik groot nieuws pmtrent m'n instrument. Op dit moment wordt er een nieuw instrument gebouwd door de Duitse firma Böhm. M'n huidige instrument (de grote, witte 480SE, die op de gouden zuilen staat) wordt verkocht in Denemarken. Daarvoor krijg ik een fantastisch nieuw concert instrument terug. Iets kleiner dan de grote witte, maar veel handzamer. Het nieuwe instrument zal nog steeds de witte kleur krijgen, maar staat niet meer op goudkleurige zuilen. Ik kijk er erg naar uit. 

Ook dit nieuwe jaar gaat weer een interessant jaar worden. Nu al komen er leuke boekingen binnen, uiteraard weer een fiks aantal keren naar Duitsland, maar ook heeft Zwitserland zich weer gemeld voor m'n traditionele 'Open Air' concert in Horgen. Dit jaar ga ik ook weer naar Denemarken, de boeking is helaas een prive boeking, maar we proberen er nog wel een tv optreden uit te slepen. Trouwens, ik heb genoten van mijn muzikale aandeel in de FOMO show van de KRO-NCRV. Hebben jullie het gezien? 

Vorig jaar heb ik nog een fijne photoshoot mogen doen met Peter en Sylvia de Jong. 2 fantastische fotografen die precies mijn wensen aanvoelde. Onder zien jullie een paar voorbeelden.

Ook ben ik bijzonder trots dat m'n muziek alsmaar beter beluisterd wordt op Spotify, en ook mijn YouTube kanaal gaat erg goed. Dit jaar ga ik in ieder geval veel nieuwe video filmpjes opnemen en publiceren, maar daarvoor wacht ik uiteraard op m'n nieuwe instrument. Ook ligt het in de bedoeling dat ik weer met een nieuw album uitkom, dit keer een echte CD. Het komt erg vaak voor dat mij toch gevraagd wordt om weer een nieuwe plaat op te nemen, omdat, met name

veel oudere mensen, niet iedereen van streamen houdt. 

Ik wens jullie nogmaals een gezond en muzikaal 2024

 

  Cast Noord Hollands Wintercircus           Live in action

      Live in Duitsland.      

Foto's van onze photoshoot :
                                                                                                                                             

Foto's van de photoshoot door: Peter & Sylvia de jong www.raziels.nl