DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Reizen, optreden en voorbereiden

Hallo allemaal!

Heeft u een fijne zomer gehad? En bent u nog op vakantie geweest?

Wij zijn een heerlijke week in Oostenrijk geweest, het was fijn om weer eens wat mooie landschappen (met name alpen) te kunnen fotograferen. We zaten in het plaatsje Pfunds in Tirol. Een mooie plaats, midden in het Alpengebied. Eenmaal thuis was er weer werk aan de winkel, optredens voorbereiden. Zo heb ik 3 concerten gespeeld met Christoph Alexander, wij hebben een showprogramma met de muziek van André Rieu. We hebben op prachtige locaties mogen spelen, met eentje in het bijzonder, een echt open air concert in Bad Rothenfelde, daar hadden we trouwens versterking van een heuse violist en musical-zangeres. Dit programma hopen we een groot aantal keren per jaar te kunnen spelen, met name in Duitsland.

Ook ben ik weer in Zwitserland geweest. Dat is elk jaar weer zo'n feest. Dik 250 mensen hebben genoten van m'n muziek, de sfeer was echt weer geweldig, en ik kan niet wachten tot het volgende jaar. Zwitserland is echt een prachtig land, en het voelde weer heel fijn om in m'n vrije tijd met de camera op pad te gaan. 

Uiteraard heb ik ook weer fijne optredens mogen verzorgen in ons eigen land, wel was bijna elk optreden een prive-gelegenheid. Altijd leuk om weer voor eigen publiek te spelen.

Ik ben net weer terug uit Duitsland, daar ben ik elk jaar te gast op het Tastenfestival 2023, overdags demonstreer ik voor de firma Böhm, en 's-avonds verzorg ik dan een concert in de theaterzaal van het hotel. Ook dit jaar was het publiek weer enorm enthousiast en een traktatie om voor te spelen.

Ook zijn de voorbereidingen begonnen van ons grote Noord Hollands Wintercircus programma. Ik zal dit seizoen nog meer te doen krijgen, en kijk er nu al naar uit, we hebben een geweldig programma voor u in petto. De kaartverkoop loopt ook al geweldig.

Oh ja, een paar maanden terug had ik nog een te gek optreden met de enige echte Hans Klok. Ik begeleidde Hans tijdens een show van ongeveer 20 minuten. Wat een professioneel is hij toch, en wat een fijne kerel. Wellicht zit het erin dat we iets vaker samen op kunnen treden.

Zo, dat was het weer voor nu.

Liefs van Dirk

    Met Christoph Alexander en onze gast violist

 

           

Foto's boven: Voorbereiden en repeteren voor het Noord Hollands Wintercircus. Samen met Hans Klok.