DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Zomertijd !

Hallo allemaal!

Het is ondertussen alweer een poosje geleden dat we elkaar gesproken hebben, en ik hoop dat het u allemaal goed gaat. Met ons gaat in ieder geval alles prima. Uiteraard mis ik m'n optredens in Engeland nog behoorlijk, maar gelukkig begint het in Nederland ook wat te lopen. Zo heb ik eind December en begin Januari gastoptredens verzorgd tijdens het Noord Hollands Wintercircus.

een heerlijke voorstelling.

Ook dit jaar heb ik weer een aantal fijne optredens mogen verzorgen in Duitsland en Zwitserland. Sinds een paar maanden heb ik samen met de Duitse Tenor Christoph Alexander een programma met de muziek van André Rieu. Dit programma presenteren we samen, met daarbij een gastartiest, en in ons geval is dat vaak de Poolse violist Janusz Bulka, een echte virtuoos. De bedoeling is dat ons programma verkocht wordt aan hotels en restaurants. Het principe is dat dit programma samen wordt verkocht met een 3 a 4 gangen menu. Een concept wat vrij populair geworden is. 4 weken terug hadden we dus onze premiere, en dit jaar staan er een aardig aantal optredens met ons programma gepland. 

             

Ook het concert in Zwitserland was weer een groot succes. De locatie is gewoonweg prachtig, een schitterend variéte theater, met een prima akoestiek, en een levensgroot scherm op de achtergrond, zodat het publiek precies kan zien hoe ik speel. Hopelijk gaat dit concert volgend jaar ook weer door. 

Uiteraard kijk ik ook weer ontzettend uit naar het traditionele Zwitserse concert in Horgen dit jaar. Horgen ligt dicht bij Zürich. Een prachtig plaatsje aan de Zürichsee. Al sinds jaar en dag verzorg ik daar jaarlijks een concert, het wordt dan altijd een groot feest, met honderden bezoekers en een heerlijk sfeertje. 

Ook heb ik onlangs nog een optreden verzorgd in Tilburg, fijn publiek en wederom een geslaagde concertavond. Leuk was dat de bekende zanger uit de zeventiger jaren Nick Mackenzie ons kwam bezoeken.

        

Met nog veel meer fijne optredens in het vooruitzicht dit jaar neem ik voor nu even afscheid, en wens ik u een hele fijne zomer. Tot het volgende blogje.