DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Fijne Feestdagen allemaal !

Hallo allemaal !

Nog even, en dan is het weer Kerst. Heeft u ook het gevoel dat het jaar omgevlogen is? Sinds m'n laatste blog is er weer veel gebeurd, voornamelijk leuke optredens. Zo heb ik op 2 grote 'Lifestyle' beurzen gespeeld in Duitsland. Dagelijks gaf ik optredens en demonstraties. Uiteraard speelde ik ook m'n gebruikelijke concerten in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Zo stond ik in het Duitse plaatsje Herdecke, tijdens het grote, internationale 'Tastenfestival'. Ook was ik weer van de partij in Zwitserland, waar ik m'n traditionele concert gaf in Horgen (nabij Zürich) Het is heerlijk om weer voor volle zalen te mogen en kunnen optreden. Voor volgend jaar staan er nu alweer 2 concerten geboekt in Zwitserland.

Ik had een paar maanden terug een gigantisch leuk optreden tijdens het Familiar Family Forest Festival, net even over de grens in Belgie. Daar trad ik op voor 600 uitzinnige jongens en meiden, wat een feest was dat. Temidden van DJ's die voornamelijk Techno/trance muziek draaide, trad ik op met m'n gebruikelijke repertoire, en dat ging erin als koek. Iedereen zag er prachtig uit, het leek wel Woodstock uit de jaren 60.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang van het Noord Hollands Wintercircus. Ik ben erbij met m'n muziek. 35 voorstellingen worden er gegeven in het Park van Luna. Een groot internationaal gezelschap zal zorgen voor een onvergetelijke circus ervaring. Ik ben al te horen en te zien zodra het publiek de tent binnenstroomt, en doe mee met veel acts (muzikaal uiteraard) Spannende tijden, met de premiere in zicht op 23 December. We hebben er ongelofelijk veel zin in. 

Voor volgend jaar staan er leuke optredens te wachten, uiteraard zal ik daarbij het nodige reizen moeten, maar dat is het allemaal waard. 

Prive gaat het ons ook voor de wind. Met m'n moeder gaat het prima, en sinds een half jaar heb ik een mooie, lieve vriendin in m'n leven. We ondernemen erg veel en hebben het gigantisch naar ons zin. Het is echt bizar hoe fantastisch en naadloos we in elkaars leven passen.

Lieve vrienden, hierbij wens ik jullie hele fijne Feestdagen, en een gezond, muzikaal 2023 !!

Ciao, Dirk