DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

We mogen eindelijk weer !

Hallo allemaal !

Ik hoop dat het jullie goed gaat, het weer gaat de goede kant op en ik hoop dat jullie genieten van het zonnetje.

Ik heb weer een aantal leuke optredens mogen doen, waaronder een optreden tijdens het Internationale Circusweekend in Geleen. Erg gezellig en leuk publiek, waaronder een aantal lama's die kwamen luisteren. ook ben ik druk bezig geweest met het maken van nieuwe software voor de firma Böhm. Het pakket gaat deze week gepresenteerd

worden in Duitsland. Ik ben er een hele week om optredens en demonstraties te verzorgen, iets waar ik enorm naar uitkijk. Later deze maand sta ik een hele week in Wächtersheim, een plaats vlak bij Frankfurt. Daar speel ik elke dag op een soort van grote Lifestylebeurs.

Volgende maand ga ik weer richting zwitserland, daar zal ik een concert verzorgen in het mooie Degersheim. De locatie is werkelijk prachtig, een heus Variète Theater, met prachtige belichting, ik verheug me erop.

2 maanden geleden werd ik benaderd door de Duursma Groep (een grote speler in de entertainment industrie) Ik werd gevraagd of ik optredens zou kunnen geven tijdens 35 voorstellingen van het Noord Hollands Wintercircus. Een prachtige aanbieding. Dus ik hoop jullie allemaal te zien aan het einde van het jaar. Het gaat een prachtige, internationale voorstelling worden, en mijn muziek loop als een rode draad door het gehele programma heen.

Ook werd ik benaderd door een Duitse collega. Christoph is een tenor en heeft het idee gekregen om samen met mij een soort van 'Andrè Rieu'-achtig programma te gaan maken, wat aangeboden kan worden aan hotels, theaters, bedrijfsevenementen, enz.. We hebben er zin in.

Het gaat dus langzaamaan weer de goede kant op. 

Ook prive gaat alles voor de wind. Met m'n moeder gaat alles prima, we ondernemen veel gezamelijk, en genieten met volle teugen. Heb het goed, en hou het goed. Dirk xxx   

 

                                                                                                                                                     x