DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Een nieuwe lente, een nieuw geluid

Hallo allemaal!

Het wil nog niet erg lukken met het voorjaar, maar gelukkig is er beter weer onderweg. 

Ik hoop dat alles goed met jullie is, het blijven nog steeds onzekere tijden voor ons allemaal. Het belangrijkste is dat we gezond blijven. Hoe eerder we gevaccineerd zijn, hoe beter,

en hoe eerder we weer de bühne op kunnen. Ik mis het optreden ontzettend, maar buiten dat mis ik het contact met het publiek uiteraard ook. Ik wil jullie dan ook bedanken voor de lieve berichtjes en fanmail van de afgelopen maanden. Zodra het allemaal weer kan kom ik terug met een sterk programma, waarvoor ik al druk aan het studeren ben. In Juni staat er een groot optreden in Zwitserland gepland, maar het is erg onzeker of het doorgaat, gelukkig hebben we een andere optie voor Augustus. 

We zijn uiteraard ook nog steeds druk bezig met de opnames voor een nieuwe CD, getiteld 'Silver" (op z'n Engels) De CD gaat onderdeel worden van een nieuwe 'The Ultimate USB Music Collection', een USB stick met tientallen nieuwe nummers. Een van die nummers is op dit moment m'n nieuwe voorjaars-single 'A Taste of Honey'. De single wordt op dit moment al lekker gedraaid op veel radiostations, en is uiteraard te streamen en te downloaden op alle belangrijke Download Portals. Ook is m'n nieuwe online CD 'Relaxing Latins' goed ontvangen, met meer dan 2.5 miljoen streams in een paar weken tijd.


Speciaal voor de Nederlandse fans en volgers ben ik op dit moment een CD met Nederlandse hits aan het produceren, met nummers zoals: 'Pappa' van Stef Bos, '15 Miljoen mensen, "Ik Neem je Mee', enz..Ook die CD zal onderdeel worden van de nieuwe USB Stick uiteraard. Ik vind het heerlijk om in m'n studio te experimenteren met nieuwe songs en nieuwe sounds. 

Ook geef ik natuurlijk nog steeds les. M'n leerlingen doen hun uiterste best, en ik moet zeggen dat iedereen vooruitgang boekt. Het is een fijn gevoel om je kennis te kunnen overdragen. Mocht je eventueel geïnteresseerd zijn in muziek- of keyboardlessen, of wil je je keyboard wat beter leren kennen? Klik HIER voor meer informatie. 


M'n Circusfotografie ligt natuurlijk ook al heel lang stil. Ik ben ondertussen uitgenodigd om ongeveer 9 voorstellingen te komen fotograferen later dit jaar. Laten we hopen dat het een goed Kerst/Wintercircus seizoen gaat worden. Ik mis de circuswereld heel erg.

Hieronder nog wat sfeerimpressies van m'n optredens en priveleven van de afgelopen jaren.

Heb het goed, blijf gezond.
Dirk