DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Het voorjaar komt eraan!

Hallo allemaal !

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat, dat jullie gezond zijn en van het heerlijke weer hebben kunnen

 genieten, Even had ik het idee dat het voorjaar eraan kwam, heerlijk om er dan met de camera erop uit te gaan en wat te fotograferen in mijn stad Alkmaar, ik heb hierbij wat foto's geplaatst van het laatste fotodagje. 

M'n nieuwe 'online CD' staat intussen op Spotify,

en zal binnenkort ook verschijnen op I-Tunes en alle andere grote download portals. Ondertussen krijg ik al fijne reacties binnen. Deze CD staat geheel in het teken van de 'Crooners', de heerlijke muziek die je had in de jaren 50 en 60, meestal in een big band stijl, de crooner stijl wordt omschreven als ontspannen en intiem, zo zie ik dat eigenlijk ook wel. Ik heb in ieder geval veel plezier beleefd aan het opnemen en het produceren. Op dit moment ben ik weer druk aan het oefenen voor nieuw materiaal. het is uiteindelijk de bedoeling dat er t.z.t. weer een nieuwe USB stick op de markt komt met uiteraard nieuw materiaal. De huidige USB stick, met 117 nummers, gaat nog steeds erg goed, en ik ben blij met alle positieve reacties. 

Er is toch wel iets wat je leert in deze tijd, namelijk creatief zijn. het optreden is helaas tijdelijk niet meer mogelijk, dus ga je naar andere mogelijkheden zoeken, dus ben ik ook weer aan het lesgeven, iets waar ik over heb verteld in m'n vorige blog. het is zo leuk om je kennis over te dragen aan de leerlingen, iets wat me erg blij maakt, ondanks het gemis van optreden. Ik krijg regelmatig telefoontjes en mailtjes uit andere landen, veel vanuit Engeland. Mensen vertellen mij dat ze het missen om erop uit te gaan, ze missen de muziek, de concerten, en ze vinden het fijn om er even met mij over te babbelen. 

Tja, lieve mensen, we leven in een vreemde tijd, we missen allemaal het optreden, het samenzijn, de gezelligheid. Maar gelukkig is er nog steeds de muziek, die zal nooit verloren gaan.

Heb het goed, hou het goed

Dirk