DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Van sneeuwstormen tot optredens.....

Hallo beste volgers!

Ik kijk naar buiten en zie de laatste sneeuw wegebben, toch met een klein beetje weemoed, want wat heb ik er van genoten! Komt daarbij dat ik een echt wintermens ben, ik kan intens genieten van de kou, vooral als ik met m'n camera op pad ben en thuis kom met wat mooie platen. Hierbij een paar voorbeeldjes :-) Fotografie speelt al jaren een grote rol in m'n leven,

dat zal ik best wel eens hebben vermeld in het verleden. Ik heb een heerlijke tijd achter de rug met dit winterweer en de camera. 


En na 5 maanden had ik deze week eindelijk weer eens een optreden, en man....wat was dat geweldig! Een klein gezelschap van ongeveer 40 man, een heerlijk sfeertje en m'n eigen sound. Het is zo fijn om te zien hoe mensen genieten van m'n muziek, wat heb ik het optreden gemist!!  Ik kreeg ook vaak te horen 'Hier waren we echt even aan toe'. Dat is begrijpelijk uiteraard, er ontstaat toch een enorme honger naar muziek en amusement. Ik ben trouwens ook weer geboekt voor een concert in Zwitserland, dat zou in Juli dit jaar moeten plaatsvinden, nu maar hopen en afwachten dat het doorgang kan vinden, fingers crossed. 

Het lesgeven gaat prima, iets wat ik weer heb opgepakt na een groot aantal jaren. Mocht je interesse hebben en je woont in Noord Holland? Klik HIER voor meer informatie.

Er zal deze week trouwens weer een filmpje verschijnen op YouTube, iets wat ik regelmatig probeer te doen om m'n loyale volgers muzikaal te groeten, een ideale manier om elkaar niet uit het oog te verliezen. Over Social Media gesproken.....Wisten jullie al dat ik ook op Instagram te vinden ben? Uiteraard kunnen jullie me daar ook volgen, klik HIER om direct naar m'n Instagram account te gaan.

Dat was het weer even voor deze week.

Blijf gezond,

heb het goed en tot de volgende keer.

Dirk