DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

CD's, optredens, reizen............

Hallo Allemaal!

Het voorjaar is weer begonnen, en ik heb er ondertussen alweer een paar duizend kilometer opzitten. Heerlijke optredens in Engeland, Nederland en Duitsland. Sinds een half jaar is m'n sound enorm vooruit gegaan, dankzij m'n nieuwe soundsysyeem en nieuwe mixer.

Technologie staat niet stil, en in plaats van een zware mixer meeslepen heb ik nu een mixer op m'n I-Pad, ik kan dus m'n geluid regelen door 1 knop op m'n I-Pad, en dat scheelt een hoop gesleep en ruimte in de auto.

De optredens gingen weer geweldig, heerlijk publiek, veilige kilometers en een zalige sound. Ik ben nu even een paar weekjes thuis, even de batterij aan het opladen zeg maar. Ook ben ik weer bezig met nieuw repertoire. Eind Juni vertrek ik richting Beieren voor een paar concerten, direct door naar Zwitserland voor een concert. 

M'n nieuwe album is werkelijk geweldig ontvangen en krijgt ook mooie recenties in diverse internationale muziekbladen, iets waar ik erg trots op ben natuurlijk, het is de beloning voor hard werken. Heel voorzichtig denken we nu al na over een nieuw album, maar dat zal voorlopig nog wel even duren. Eerst laten we deze nieuwe baby zwemmen.

De vakantie komt ook alsmaar dichterbij. In Augustus vertrekken m'n moeder en ik richting de Noordkaap. We zijn daar nog nooit geweest en we verheugen ons er enorm op. We zijn echte fans van Scandinavie, met name Noorwegen. Hebben jullie al vakantieplannen?

De eerste warme, tropische dag in Nederland is een feit. Buiten is het nu 29 graden. Na het schrijven van dit blogje ga ik heerlijk aan de waterkant zitten en genieten van de vele bootjes die voorbij varen, dat is het enorme voordeel van het wonen aan een gracht, heerlijk verkoelend.

Ik wens jullie allemaal een fijne tijd, geniet van alles, maar vooral van elkaar.

Dirk xxx