DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

It's Christmas Time !

Hallo allemaal!

En zo is er weer een jaar voorbij. Wat gaat het toch snel.

Ik heb weer een paar fijne tournee's achter de rug, waarvan de laatste een behoorlijke pittige was. 3 weken onderweg, 13 concerten over heel Engeland en bijna 4000 kilometer gereden. Alles is

geweldig goed gegaan, het publiek was weer geweldig, leuke locaties en een lekkere sound, want ik speel sinds een paar weken over een geheel nieuwe geluidsinstallatie en woooww.......wat een heerlijke sound. M'n Böhm Sempra komt nu nog mooier over. Het is altijd een goed teken wanneer het publiek je na afloop van een concert complimenteert over je sound :-)

Mam was ook een paar dagen met me mee op tournee, we hebben het weer ontzettend fijn gehad, genoten van de optredens, gelachen met goede vrienden, kortom...het was weer super leuk !

Voor volgend jaar staan er al over de 60 concert-boekingen, waarvan eigenlijk 99% in het buitenland. Ook staat er een nieuw album op het programma, we zijn al druk aan het opnemen, het belooft weer een fijne plaat te worden, met ongeveer 13 a 14 nummers. Op dit moment staat m'n nieuwe wintersingle 'Hallelujah' volop in de belangstelling. U kunt het nummer beluisteren op YouTube, en zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn voor streaming and downloading via de bekende portals, en als u iets meer geduld hebt dan kunt u gewoon de plaat kopen waar het nummer ook op staat.

M'n nieuwe Böhm Sempra 480 is een droom. De sound is echt geweldig, en m'n muzikale vrijheid is hiermee nog groter geworden. Voor de firma Böhm ga ik volgend jaar ook volop aan de slag, waaronder een paar concerten in Zwitserland. Iets waar ik me geweldig op verheug. Ik speel al dik 20 jaar in Zwitsterland, bijna elk jaar ben ik er te gast.

Tja, en dan is het bijna al weer kerst. Mam en ik reizen af naar Wenen, een lang gekoesterde wens die nu eindelijk in vervulling gaat.

Ik wil graag iedereen fijne Kerstdagen toewensen en een gelukkig, muzikaal, maar vooral gezond 2019.

Dirk

Ik heb het leven lief, ik schreeuw het van de daken

Ik zal er wat van maken, ik heb het leven lief

De morgen aan m'n raam, de avond vol applausen

De koffie in de pauze, ik heb het leven lief

En valt het doek dan dicht, nog even op het leven

Een laatste glas geheven, ik heb het leven lief

(Toon Hermans)