DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Concerten, reizen en verjaardagen......

Hallo allemaal!

Ik ben net terug uit Engeland, een lange tournee dit keer, 15 concerten in 20 dagen, maar alles is fantastisch gegaan. Het publiek was weer erg enthousiast.

Voor ik naar Engeland vertrok heb ik ook nog optredens gehad in Duitsland en Denemarken. Ook dat ging lekker, al was het wel erg warm, soms 44 graden op de bühne met alle belichting. Tijdens

m'n verblijf in Denemarken werd er ook aandacht besteed aan m'n verjaardag, het was een mijlpaal-verjaardag, m'n 50ste ! Veel fans kwamen bijeen en ik heb een speciaal         verjaardagsoptreden gegeven. Ook werd er een uitgebreid buffet aangeboden, het was in 1 woord geweldig !!

Ook ben ik een nieuwe samenwerking aangegaan met een nieuw Management, speciaal voor m'n optredens in Scandinavie. Deze man gaat me niet alleen in Denemarken promoten, maar ook in Zweden en Noorwegen. Iets waar ik erg naar uitkijk !

Ondertussen is m'n trouwe Sinfonia instrument afgeleverd in Duitsland. Over een paar weken is dit instrument weer helemaal up to date met de allernieuwste sounds en technieken, zelfs de naam gaat anders worden, nl: Böhm Sempra 480 SE

In het najaar/winter gaan we beginnen met de opnames voor een nieuwe CD, de CD die volledig op de nieuwe Sempra wordt opgenomen gaat ook de titel 'Sempra' krijgen. Er komen weer een groot aantal heerlijke nummers op te staan.

Zo, nu eerst zelf op vakantie! Ik wens jullie een hele fijne zomer-en vakantietijd !

Tot de volgende blog!

Dirk