DirkJan Ranzijn

Taal / Language:

Blog/vlogs/nieuws

Van Zwitserse hoogtepunten tot diepe rouw.....

Hallo, beste allemaal!

Ik zit achter m'n bureau en kijk naar buiten, het is heerlijk weer, de toeristen vermaken zich opperbest in Alkmaar, bootjes varen af en aan in de gracht, het is goed om te leven, het is goed om in ieder geval te proberen alles ut het leven te halen. Ik zeg dit met een speciale reden natuurlijk. Verleden week heb ik

m'n Böhm collega Mark Whale verloren. Mark was net 53 jaar oud geworden, veel te jong natuurlijk. Mark ken ik al dik 20 jaar, de vriendschap werd intensiever vanaf het moment dat Mark voor Böhm kwam werken, dat is zo'n 10 jaar geleden. We gaan deze uitzonderlijke Artiest ontzettend missen........

Een paar weken terug was ik in Zwitserland, het traditionele concert in Zürich was geheel uitverkocht. Wat een avond was dat !!! Het dak ging eraf! Tevens fijne gesprekken gehad met de top van Böhm, er gaat dit jaar heel wat gebeuren en ik verheug me erop. 

Op dit moment ben ik me aan het voorbereiden op een mega-tour, 14 concerten in Engeland, na thuiskomst direct door naar Duitsland voor een middagoptreden in het mooie Bad Rothenfelde, na dat optreden is het inpakken geblazen en direct richting Denemarken voor optredens. Geen tijd om me te vervelen dus hahahaha......!!

Eind Juni speel ik weer in Nederland, het is een speciaal concert in Egmond aan Zee, meer details kunt u vinden op m'n speellijst. Tijdens dat concert hebben we nog een speciale verrassing.

Uiteraard heb ik ook niet stil gezeten in m'n studio. Er zijn weer een aantal fijne albums uitgekomen, waaronder een album met jaren 60 muziek en een album met heerlijke jaren 50 muziek, helemaal in de stijl van de petticoats en vette kuiven. Alles is te downloaden, gewoon even naar m'n webshop gaan (op de website) daarna even naar onder scrollen en dan op de blauwe balk 'online webshop' drukken, dan komt u automatisch op m'n webshop en kunt u naar hartelust luisteren en downloaden. Veel plezier !!

Heb het goed lieve mensen, geniet van de zon.

Tot de volgende Blog.

Dirk xxx