DirkJan Ranzijn

We mogen weer !!!!

Hallo allemaal !

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad. Toegegeven, het weer zat uiteraard niet altijd mee, maar desondanks was het best wel een fijne zomer.

Een aantal maanden terug is m'n nieuwe USB Stick uitgekomen, en ben erg trots dat dit produkt goed ontvangen is door m'n publiek. Het was best wel even spannend, aangezien veel fans gewend zijn aan nieuwe CD produkties. Helaas worden er vandaag de dag bijna geen CD produkties meer gemaakt. Bijna alles wordt gestreamd op Spotify, Apple Music, enz.. Veel artiesten brengen hun muziek alleen nog maar uit op die bewuste streaming portals. Wij hebben daarentegen besloten om een USB stick te produceren met daarop 5 CD's, waaronder m'n allernieuwste album 'Silver'. Uiteraard is de stick te bestellen via de website. 

Helaas zit het optreden in Engeland er voorlopig niet meer in. De Corona- en Brexit restricties zijn eenvoudigweg te streng. Jammer, want er stond een hele fijne UK Tour in de planning, maar helaas heb
ik die concerten en festivals allemaal moeten afzeggen voor dit najaar. Voor volgend jaar staan er tot nu toe 20 concerten in Engeland op het programma, maar uiteraard allemaal optioneel, want niemand kan mij de garantie geven dat de Corona- en Brexit perikelen opgelost zijn.

Het goede nieuws is dat ik weer heerlijk aan het optreden ben voor de Duitse firma Böhm. Ik ben ondertussen alweer 2 keer in Zwitserland geweest, en in November ga ik weer, want ik mag een concert verzorgen in het mooie Degersheim. Onlangs was ik ook
een week lang te gast bij de firma Böhm in Bückeburg, alwaar ik dagelijks kleine demonstraties verzorgde. Binnenkort reis ik ook af naar Berlijn, voor demonstraties en een concert. 30 oktober speel ik in Alteveer (omgeving Hoogeveen)

 Zaterdag 30 oktober 2021- van 10.00 tot 17.00 uur. Dorpshuis De Alke, Jan Haarstraat 12, 7927 TC, Alteveer.

 Het is de eerste samenwerking tussen Böhm Nederland en mijn persoontje. Samen met 2 Böhm collega's verzorg ik de gehele dag demonstraties. We kijken er enorm naar uit, en we hopen jullie dan ook te mogen begroeten.

Mijn grote witte Böhm instrument heeft sinds kort een kleiner zusje. Ik heb een tweede Böhm instrument erbij gekregen, speciaal voor de kleinere optredens. Ik heb intussen al een eerste optreden met 'de kleine' achter de rug en het ging geweldig. Speciaal voor de bezitters van deze Böhm Sempra ben ik op dit moment een mooi preset/registratie pakket aan het programmeren, met registraties die kunnen worden gebruikt voor diverse Film- en Musical songs.

Een van de leukste aanbiedingen dit jaar is toch wel de aanbieding van het Wintercircus Pallasso 'The Magical Winter Edition' in 'S-Hertogenbosch. Ik ben gevraagd om daar als muzikale gast de voorstelling te begeleiden, 38 voorstellingen staan er gepland, en we hebben er echt ontzettend veel zin in.

Zo, dat was 'm weer even. Ik wens jullie een fijne herfst en tot snel.

Dirk

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok