DirkJan Ranzijn

Van prachtige fjorden tot prachtige instrumenten...

Hallo beste allemaal:

Het is weer hoog tijd voor een blogje. Heeft u een fijne vakantie gehad?

Het was weer een heerlijke tijd in Noorwegen, daar gaan mam en ik bijna elk jaar heen. We vinden daar onze rust en genieten volop van het prachtige land, de vriendelijke mensen en natuurlijk het heerlijke eten :-) Ook voor mij als amateurfotograaf is het een walhalla, bijna elk hoekje, straatje, omgeving is waard om gefotografeerd te worden. We hebben eigenlijk alweer een mooie reis voor volgend jaar uitgezocht. 

Eenmaal thuis gekomen had ik behoorlijk wat werk aan de winkel. M'n instrument (sinfonia) is omgetoverd naar het allernieuwste systeem, en vanaf nu speel ik exclusief op de Böhm Sinfonia 480 SE, de SE staat voor Sempra, het nieuwste van het nieuwste. Wat is er dan zo nieuw vraagt u zichzelf misschien af? Nou, het totale karakter van de sound heeft zich veranderd, het is nog sprankelender geworden, nog meer detail, en voor mij nog veel meer muzikale mogelijkheden. Optisch gezien is er eigenlijk weinig veranderd, maar het publiek hoort terdege het verschil in sound. 

De premiere was in Gelderland, tijdens m'n traditionele concert voor de Gelderse Keyboard vereniging in Doesburg. Het verliep allemaal geweldig en ik had me geen betere Sempra Premiere kunnen wensen.

Kort daarna moest ik alweer op weg naar Engeland, daar speelde ik op een groot muziek festival in Peterborough, en wederom waren de reactie's geweldig.


 

M'n nieuwe seizoen is ondertussen gestart. Aankomende zaterdag ga ik richting Schotland, ook daar verheug ik me op, een prachtig land, dus niet alleen m'n instrument gaat mee, maar ook m'n camera uiteraard. Na het Schotse concert zak ik weer terug naar Engeland, daar speel ik nog een 6 a 7 concerten voordat ik weer heel even naar Nederland kom, direct daarna reis ik af naar Duitsland. 4 oktober speel ik een concert tijdens het Internationale Tastenfestival in Herdecke, plus dat ik daar een aantal dagen verblijf, ik zal dan dagelijks miniconcerten verzorgen in de Böhm showroom.

Genoeg te doen dus ! Heerlijk !

Ik wens jullie allemaal een fijne tijd met alles wat je doet.

Heb het goed.

Dirk

 

De nieuwe Sempra

Met Mam in Noorwegen

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok