DirkJan Ranzijn

Over muziek, optredens en verjaardagen !

Hallo Allemaal !

Fijn dat jullie er weer zijn.

Het is nog steeds hartstikke koud buiten zeg, waar blijft die lente toch? Ik hou van de winter hoor, ben eigenlijk eerlijk gezegd meer een winterpersoon, maar nu is het wel genoeg geweest en zou ik graag het voorjaar in willen duiken om vervolgens in m'n vrije uurtjes met de camera erop uit te gaan. Nog even en ik ga weer naar Engeland, Duitsland en Zwitserland. Ik verheug me vooral op Zwitserland, dat is toch zo'n prachtig land, na Noorwegen m'n favoriete vakantiebestemming, uiteindelijk is Nederland toch m'n favoriete land (uiteraard) In April speel ik in de buurt van Zürich, het is een concert in het 'Hammond Museum', echt een prachtige locatie, vorig jaar was het concert binnen een week uitverkocht en nu lijkt het er sterk op dat het weer is gebeurd.

Fijne reacties op de nieuwe DVD trouwens, vooral uit het buitenland. Ik ben er ook bijzonder trots op, toch blijft het altijd spannend of een nieuwe produktie aanslaat of niet. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik dat niet erg veel heb gehad. 

Op dit moment ben ik druk aan het studeren, want 2 April heb ik een optreden met m'n Duitse Tenor Christoph Alexander. Elk jaar treed ik zo'n 3 a 4 keer met hem op, hij heeft een dijk van een stem en onze muzieksmaak komt aardig overeen. Met deze man werk ik al een paar jaar naar volle tevredenheid, wie weet kan ik hem ooit eens overhalen om samen wat in Nederland te doen. 

Vrijdag 29 Juni sta ik met m'n concert in Egmond aan Zee, om precies te zijn in Cultureel Centrum 'Post aan Zee', het wordt een leuke middag met wat verrassingen ;-)

Gisteren hebben we mam's verjaardag gevierd, 79 is ze geworden, maar dat zou je haar echt niet geven hoor, ze is nog lekker kwiek en kien bij de wekker.

Zo, lieve mensen, dat was het weer even.

Heb het goed !

Dirk

.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok