DirkJan Ranzijn

Licht aan het eind van de tunnel?

Beste Volgers:

Ik hoop oprecht dat het jullie allemaal goed gaat. Dat je nog steeds kunt genieten van wat we wel hebben en mogen, dat je nog steeds kunt genieten van muziek, de natuur en de kleine dingen die het leven wat aangenamer maken.

Ik ben de laatste tijd weer vaker op pad met m'n camera, heerlijk de natuur in, vooral op een koude zondagmiddag. Ik ben gek op fotografie, iets wat veel fans weten. Ook met de muziek ben ik uiteraard druk bezig. Elke dag ben ik aan het studeren, opnames maken voor CD's die dan weer online te beluisteren zijn op de grote portals, zoals: Spotify, I-Tunes, deezer, etc...

M'n nieuwste online CD is 'In A Latin Mood Vol 2' 10 heerlijke Latijns Amerikaanse songs. Al met al heb ik ongeveer 2.500 luisteraars per maand, dat gaat dus goed. Ook de videos op YouTube worden leuk bekeken, en ik krijg vaak leuke reactie's en ook vragen over muziek in het algemeen. M'n YouTube kanaal groeit, er komen elke dag wel weer nieuwe abonnees bij, dus mocht je nog geen abonnee zijn......Klik hier om rechtstreeks naar m'n YouTube kanaal te gaan.

Een paar weken terug heeft een goede vriend van mij een fotoserie van me gemaakt. Hij heeft een prachtige fotostudio, en we hebben een heerlijke avond gehad. Hieronder zie je het resultaat, een paar foto's van de velen die er gemaakt zijn.

En wat schetste mijn verbazing? Ik werd gebeld voor een Valentijnsoptreden! Een heus optreden! En dat in deze tijd. 2x 45 minuten voor een organisatie in het plaatsje Heiloo, vlak bij Alkmaar. Helemaal Coronaproof zal ik daar een High Tea optreden verzorgen. Ik kijk er enorm naar uit, want het is alweer zo lang geleden dat ik op de bühne heb gestaan. Ook heb ik een concert boeking op zak voor een groot concert in Zwitserland. Dat alles moet plaatsvinden in juni. 

Het lesgeven gaat ook prima, op gepaste afstand geef ik mijn kennis weer door aan de leerlingen. Het zijn gezellige, leerzame uurtjes waar het plezier in de muziek voorop staat. Interesse in orgel- of keyboard les? Klik HIER voor meer info.

Al deze kleine hoogtepunten zorgen ervoor dat ik toch weer wat licht aan het eind van de tunnel begin te zien.

Blijf gezond, en heb het goed. Groet van Dirk

.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok