DirkJan Ranzijn - I Was Born To Play Forever, I Was Born To Play For You
----------------------------------------------------------------------


Toetsenisten slaan handen ineen voor Familiehuis MCA
Op zondag 16 februari bieden toetsenisten DirkJan Ranzijn en Henk Vasbinder een gevarieerd programma aan t.b.v. het Familiehuis MCA in Alkmaar.
Het Familiehuis heeft als doelstelling om, zonder winstoogmerk, onderdak te verlenen aan partners, familieleden en vrienden van patiënten die zijn opgenomen in het Medisch Centrum Alkmaar of een andere zorginstelling.
Het Familiehuis functioneert als zelfstandige instelling, zonder enige vorm van subsidie. De inzet van een groot aantal vrijwilligers en financiële bijdragen van bedrijfsvrienden, sponsors en donateurs maken het mogelijk dat het huis haar belangrijke taak kan vervullen en de verblijfskosten laag kunnen worden gehouden. De opbrengst van deze middag zal dan ook gehele ten goede komen aan het Familiehuis. Het evenement is van 15.00 tot 18.00 uur en zal plaatsvinden in de bovenzaal van Grandcafé Koekenbier, Kennemerstraatweg 16 Alkmaar. Vanaf 14.00 uur is de zaal geopend.De zaal is belangeloos ter beschikking gesteld door Jeroen van den Ham van Koekenbier. DirkJan Ranzijn en Henk Vasbinder spelen ieder om en om 30 minuten waarbij Ranzijn zorgt voor het concert gedeelte en Vasbinder voor het dansgedeelte. Met hun jarenlange ervaring staan de beide heren garant voor een geslaagde muzikale middag. De kaarten voor deze middag kosten € 5,00 per stuk en zijn te reserveren bij het Familiehuis, op werkdagen tussen 10.30 en 11.30 uur, via 503 73 10. Of via info@familiehuismca.nl. Zie ookwww.dirkjanranzijn.nl of www.henkvasbinder.nl


 
 
 
 
 
 


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint